Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Free Things, Tips n' Trik Ngedapetin Barang Gretongan” as Want to Read:
Free Things, Tips n' Trik Ngedapetin Barang Gretongan
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

Free Things, Tips n' Trik Ngedapetin Barang Gretongan

2.86  ·  Rating Details ·  14 Ratings  ·  2 Reviews
Siapa yang nggak suka barang gratisan—apalagi kalo terus-terusan dapetnya? Waaaah! Di Free Things, kamu akan dikenalkan dengan dunia prize hunting alias perburuan barang gratisan di internet. Dari sampel kosmetik, t-shirt promo, sampe liburan ke luar negeri?

Slurp, slurp! Hayo ngaku, pasti pada ngiler kan? Makanya, baca buku ini dan selamat memulai perburuan hadiah!
Paperback, 122 pages
Published 2007 by GagasMedia
More Details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

Be the first to ask a question about Free Things, Tips n' Trik Ngedapetin Barang Gretongan

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-29)
filter  |  sort: default (?)  |  Rating Details
Ade Putri
Jun 28, 2015 Ade Putri rated it it was ok
Rasanya membaca buku ini seperti bercermin sendiri hehe. Hari gini siapa yang tidak suka gratisan. Semenjak aktif di media sosial dan mengenal kuis, saya sendiri mulai kebanjiran hadiah. Mulai dari pulsa, buku, bahkan uang tunai. Benarlah kata Bang Iwoq, kalau kita sudah mengenal kuis, pasti akan mengalami yang namanya ketagihan. Nggak percaya? Coba deh :D Dengan kuis, tidak membuat kita ‘hina’ kok. Justru, kita bisa meminimalkan anggaran yang seharusnya dikeluarkan :D

Selengkapnya di sini
Pritha Khalida
Free Things bikin gue berpikir, nih penulisnya (Iwok Abqary) apa nggak dipecat dari kantor gitu ya? Habis kerjaannya hunting kuiz melulu, hihihi!
Nicegreen
Nicegreen rated it liked it
Feb 25, 2008
Broto
Broto rated it it was amazing
Nov 03, 2014
Yoko CS
Yoko CS rated it it was ok
Jan 22, 2013
Kiyanadhira Aryienno
Kiyanadhira Aryienno rated it it was ok
Feb 01, 2015
Diah Didi
Diah Didi rated it liked it
Dec 09, 2011
Dedibarat
Dedibarat rated it it was ok
Dec 13, 2008
Mela Jasmine
Mela Jasmine rated it it was ok
Mar 11, 2012
Dewi
Dewi rated it liked it
Jan 04, 2009
Kianaza
Kianaza rated it really liked it
Aug 02, 2007
Nunik Utami
Nunik Utami rated it liked it
Jul 06, 2008
Indah
Indah rated it liked it
Sep 28, 2007
Titish A.K.
Titish A.K. rated it liked it
May 11, 2016
Nia
Nia added it
Dec 16, 2008
Mela Ekasari
Mela Ekasari marked it as to-read
Nov 12, 2009
Maizatulakmla
Maizatulakmla marked it as to-read
Nov 09, 2012
Tiwi Eiwayyu
Tiwi Eiwayyu marked it as to-read
Feb 07, 2013
Ardy
Ardy added it
Feb 09, 2013
Fitri Rahmawati
Fitri Rahmawati is currently reading it
Aug 02, 2013
Darwin
Darwin marked it as to-read
Dec 25, 2013
Fajar
Fajar added it
Jan 20, 2014
Tania Tatra
Tania Tatra marked it as to-read
Oct 11, 2015
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »

Share This Book