Yksinkertaista elämää, Rachel Riley
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating

Yksinkertaista elämää, Rachel Riley (Rachel Riley #4)

by
3.8 of 5 stars 3.80  ·  rating details  ·  179 ratings  ·  5 reviews
Teinitytön tilityspäiväkirja jatkuu

Rachel Riley riutuu tuskasta ja ikävästä. Syynä on se, että Justin Statham, kahdennentoista luokan rockjumala ja osa-aikainen lihanjauhaja, jätti hänet päättäjäistanssiaisten iltana. On aloitettava uusi, yksinkertainen elämä. Siispä viralliset Rachel Rileyn syntymäpäivälupaukset ovat seuraavat:

1. Emme haikaile exien perään, vaan nautimm...more
Hardcover, 279 pages
Published January 2012 by Gummerus (first published March 2nd 2009)
more details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.
This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-30 of 269)
filter  |  sort: default (?)  |  rating details
Matti Karjalainen
Joanna Nadinin "Yksinkertaista elämää, Rachel Riley" (Gummerus, 2012) on Saffron Waldenin pikkukaupungissa asuvan teinitytön elämästä kertovan sarjan viides osa. Rachel osallistuu nyt wicca-noitapiirin toimintaan, tapaa uuden söpön pojan, aloittaa lukion, jää koukkuun Facebookiin ja sitä rataa. Kommellukset ja väärinkäsitykset seuraavat toistaan.

Juuri mikään ei ole muuttunut aikaisempiin osiin verrattuna, eli jos pidit aikaisemmista osista, niin tulet takuulla pitämään tästäkin. Miinuksena on to...more
Georgie
I'll be honest, I got this book free in a magazine in some sort of bumper-pack. And from this I ended up reading the whole series.
Rachel, I felt, was somewhat annoying. She just seemed entirely oblivious to the people around her, well, not entirely, she just seemed like she had a permanent set of rose tinted glasses on. I loved her dramatic slide of character, however, and this made me want to continue reading about her cringe-worthy endevours and slightly relatable teenage antics. For any teena...more
Suvi
Taattua Rachel Rileytä. Kaikki on kovin ironista, niin tiarat kuin vaatteetkin. Minua viehättää kirjan yliampuva teinimäisyys, joka tuo mieleen omat epävarmat teiniajat. Rachel haluaa olla cool vintagetyyppi, koska se on hienoa ja niiiiin ironista, mutta missään vaiheessa hän ei pysähdy ajattelemaan, onko se todella häntä itseään. Viihdyttävää lukemista, perhe on täysin sekopäinen, joten ei ihmekään, ettei Rachelkään aina tiedä, mitä tekisi ja kuka olisi.
eloise
It's funny, but boring. Ok if you have nothing better to read...
Eve
It took me ages to get into but it is hilarious!!!!!!!!!!!
Saoirse
Saoirse marked it as to-read
Jul 12, 2014
Bethan
Bethan added it
Jul 01, 2014
Isioma
Isioma marked it as to-read
Jun 21, 2014
Sooyoung Kwon
Sooyoung Kwon marked it as to-read
Jun 15, 2014
Lame Kabasia
Lame Kabasia marked it as to-read
Jun 13, 2014
Wajiha
Wajiha added it
Jun 02, 2014
Emma
Emma added it
May 14, 2014
Sunflowersand Daisies
Sunflowersand Daisies marked it as to-read
May 04, 2014
Amy
Amy marked it as to-read
May 03, 2014
« previous 1 3 4 5 6 7 8 9 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »
603690
Joanna Nadin is an English author of juvenile fiction best known for the Rachel Riley series of teenage novels Based on Nadin's own childhood, the series follows the comedic narration of a 13-year-old girl.

Nadin has also written several books of juvenile fiction. These include two books for the Oxford University Press "Project X" series designed to encourage boys to read.

Nadin previously worked as...more
More about Joanna Nadin...
My So Called Life (Rachel Riley, #1) The Life of Riley (Rachel Riley, #2) The Meaning of Life (Rachel Riley, #3) Wonderland Back to Life (Rachel Riley, #5)

Share This Book