Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Nautitaan raakana” as Want to Read:
Nautitaan raakana
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

Nautitaan raakana

3.35 of 5 stars 3.35  ·  rating details  ·  46 ratings  ·  6 reviews
Omasta mielestäsi olet tietysti perillä siitä, mitä elämässäsi tapahtuu. Uskot havaitsevasi asiat sellaisina kuin ne todellisuudessa tapahtuvat. Olet väärässä. Itse asiassa sinunkin elämäsi on monilta osin enemmän tositapahtumiin perustuvaa fiktiota kuin faktaa. Havainnoit maailmaa paitsi aistien myös oletusten ja muistojen kautta, minkä vuoksi kärsit turhaan ahdistuksesta ...more
Hardcover, 196 pages
Published 2011 by Tammi
more details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Nautitaan raakana, please sign up.

Be the first to ask a question about Nautitaan raakana

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-30 of 76)
filter  |  sort: default (?)  |  rating details
Anni
Jun 14, 2012 Anni rated it 2 of 5 stars
Recommended to Anni by: Tuula
Kirjan perusfilosofia on erittäin yksinkertainen ja ihan jees. Ota elämä vastaan sellaisena kuin se ilmenee. Pidä aistit avoinna, keskity jokaiseen tilanteeseen puhtain, valppain mielin. Älä häslää, älä ylitulkitse, älä raahaa turhaa painolastia. Lähestymistapa muistuttaa Niken oivaltavaa slogania: "Just do it".

Vaikka kirjan elämänasenne on fiksu, eikä Henkka Hyppönen sijaitse omassa arvomaailmassani muodikkaiden elämäntapavalmentajien ällöttävimmässä kategoriassa, kirjasta jäi hyvin muovinen ja
...more
Miss Dior
Oon jo pitkään halunnut lukea tämän. Tavallaan itsehoito-opas, tavallaan liirumlaarumia ja tiivistelmää tutkijoiden ja suurten ajattelijoiden suusta. Kirjoitustyyli melko rento. Vähän liikaa muka hauskoja huomautuksia. Aihemielenkiintoinen: miten nauttia elämästä tässä ja nyt sellaisenaan. Miten voin toimia toisin saavuttaakseni läsnäolemisen jalon taidon. Herätteli hyvin ajatuksia, ja sai miettimään: miksipäs ei? Huomenna taidan haastaa itseäni pikkuisen enemmän ja katsella työmatkalla muuallek ...more
Mika Auramo
Mediapersoona ja spiikkeri Hyppösen itämaisia vaikutteita saanut elämänhallintakirja on melkein täyttä roskaa. Kirjan nimi indikoinee kohderyhmäksi Podeda-fanit, jotka haluavat vaihtaa Paten tavoin kossun pakuriteehen ja pysähtyä miettimään elämänsä suuntaa ja nykytilaa.

Hajanaisia mietteitä on nivottu kolmeen osioon: Kolme ansaa, Ansoista vapautuminen ja kirjan alaotsikoksi nostettu Mitään lisäämättä, mitään poistamatta. Eniten kirjaa lukiessa alkaa ärsyttää poukkoilu asiasta toiseen: ensin on t
...more
Ville Mikkola
Täydentävää informaatiota modernin ajan henkisille uskonnottomille. Inspiroivia elämäntarinoita ja douppia informaatiota stressinpoistosta. Tolkun värittämää, paikoin oivaltavaa kirjoittamista.

H. Hyppösen juuret ovat tiukasti rationaalisessa itsensäparantamisessa jossa osoitetaan tietä ja hellästi tönitään kohti valoa, jota elämän raakana kokeminen on. Ikuinen aihe josta löytää aina JOKAINEN jotain uutta.

Suosittelen buddhalaisuudesta, psykologiasta ja itsepetoksen välttämisestä kiinnostuneille
...more
Outi
Kohtuullisen mielenkiintoinen johdatus läsnäoloon ja henkiseen kasvuun. Kirjoitustyyli ja lukijan puhutteleminen eivät aina miellyttäneet, mutta teksti oli sikäli helppolukuista, että sen ahmaisi hetkessä.
Eero
Tykkäsin tyylistä ja huumorista. Vaikka olen lukenut muitankin kirjoja mietiskelystä ja läsnäolosta, tässä kirjassa oli paljon tutkimuksista joita en tunne. Erityisesti TRE tekniikka oli uusi tuttavuus.
Henri Veijola
Henri Veijola marked it as to-read
Jul 26, 2015
Saku Valtoaho
Saku Valtoaho marked it as to-read
Jul 07, 2015
Timo Lindi
Timo Lindi marked it as to-read
Mar 16, 2015
Hanna
Hanna marked it as to-read
Mar 04, 2015
Suvi
Suvi marked it as to-read
Feb 28, 2015
Maarit
Maarit marked it as to-read
Jan 16, 2015
Olli Kytömäki
Olli Kytömäki marked it as to-read
Nov 23, 2014
Saija
Saija marked it as to-read
Oct 26, 2014
Satu
Satu marked it as to-read
Dec 18, 2014
Niko
Niko marked it as to-read
Sep 22, 2014
Axel Röhr
Axel Röhr is currently reading it
Aug 03, 2014
Ville Pispa
Ville Pispa is currently reading it
Jul 28, 2014
« previous 1 3 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »
Pelon hinta Sehän on ihan hyvä Kuinka SE tehdään esiintyjänä

Share This Book