Zero Moment (The Joshua Files, #3)
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating

Zero Moment (The Joshua Files #3)

by
4.15 of 5 stars 4.15  ·  rating details  ·  253 ratings  ·  22 reviews
In the next installment of the action-packed series The Joshua Files, Josh thinks that he has solved the puzzle of time travel-but now he faces an even bigger dilemma. Should he use it to go back in time and save his father? When his mother and his best friends are kidnapped by the people who want to see the ancient prophecy predicting the end of the world in 2012 come tru...more
Paperback, 368 pages
Published March 7th 2012 by Walker Childrens (first published February 2010)
more details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Zero Moment, please sign up.

Be the first to ask a question about Zero Moment

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-30 of 514)
filter  |  sort: default (?)  |  rating details
Daniel
Sampai sekarang saya masih menganggap kalau cover serial Joshua Files ini salah satu cover buku terbaik yang pernah saya lihat. Pilihan warnanya, gambar relik Maya-nya, cover yang berlubang. Selamat buat perancang sampulnya.

Petualangan Josh berlanjut kali ini diawali dengan kehidupannya yang tenang dan damai di Oxford. Namun, itu tak berlangsung lama ketika ia dan Tyler harus pergi ke Brazil untuk mengikuti kejuaraan capoeira. Di sana mereka bertemu dengan Montoyo, Ixchel, dan Benicio. Mereka se...more
Andrea Ika
The Joshua Files: Book 3
Zero moment
by M. G. Harris (Author)

Josh thinks he has discovered the key to time travel. Should he use it to go back in time and save his father? Ixchel knows what he intends to do. Should she stop him? Before they can decide, Ixchel is kidnapped by the people who want to see an ancient prophecy predicting the end of the world in 2012 come true. It's up to Josh to save Ixchel and possibly save the world. Time is running out in the exhilarating third part of the best-selli...more
Fanda Kutubuku
Makin seru, makin tegang!
Ternyata M.G. Harris lumayan sukses menulis The Joshua Files ini. Dari buku pertama hingga ketiga, greget-nya masih terjaga. Setelah petualangan di Gunung Orizaba, Josh mencoba (tapi gagal) untuk menjalani hidup sebagai remaja normal. Ia dan Tyler berpartisipasi di kejuaraan dunia capoeira di Brazil, hanya untuk menemukan Sekte Huracan masih mengincarnya. Bahkan mereka menculik Mum, Ixchel dan Tyler agar Josh mau menyerahkan diri sebagai subyek tes mereka.

Kali ini Josh b...more
Oky Septya
Sinopsis (Awas Spoiler!):
Kali ini Joshua Gracia sudah berusia lima belas tahun. Badannya sekarang lebih tinggi dan lebih berotot. Secara tak langsung, ia jadi lebih sigap dalam melindungi diri dan Mum sangat bergantung padanya. Apalagi sekarang kemampuan Capoeiranya semakin ahli. Bersama Tyler (sahabatnya), Benicio (sepupunya), dan Mum, mereka berangkat ke Brasil untuk mengikuti Kejuaraan Dunia Capoeira sebagai bagian dari kehidupan 'normal'nya. Tapi siapa sangka Ixchel dan Montoyo datang mengun...more
Suzanne Dix
This title represents the third in a series. Josh, a 14 year old from Oxford, England, is returning to Brazil for the first time since the death of his father several months prior. He has been training for a capoeira tournament with his friends Tyler and Benecio, who with Josh's mother all accompany him on the trip. Through emails and chat room conversations, the reader also begins to understand the past relationship between Ixchel, a teenage girl from Brazil, and Josh and the many harrowing adv...more
Randy Kurniawan
1. Inside my head, I had to do British accent everytime Josh, Eleanor, and Tyler spoke (this one was kinda hard 'cause I kept coming back to American accent) ; English-Hispanic for Montoyo, Benecio and Ixchel; also some East-Europe accent.

2. At last, the romances came out. Though I didn't really like this book, in which there were only a few moments of Josh and Ixchel together.

3. Furthermore, Benecio was acting like a total jerk in almost the whole book. He was like blaming Josh all the way from...more
Earvin Komansilan
4.5/5

Sekali lagi begadang untuk nyelesein seri ini . overall keren ..

Sisi romantisnya dapet , galaunya anak muda ada haha

ceritanya juga makin kompleks aja . Yg kemaren belum kejawab udah mulai kejawab disini ..

sipp ..

satu hal yang aku harapkan adalah Camilla back lagi :3 haha
Georgia
A good idea in theory, but I believe this is where the plot starts deteriorating. While the previous two books had a lot of action, adventure and mystery spurring them on, and lots of plot twists and complexities to keep the reader guessing and make it memorable, this book has practically no extras to the plot - the things that make it interesting - few enough that the only thing I remember about this book is that it had to do with kidnapping, Josh becoming overprotective of his mother against h...more
Arito Sato
日本語版
ジョシュア・ファイル<5・6>消えた時間<上・下>
http://www.amazon.co.jp/%E3%82%B8%E3%...
http://www.amazon.co.jp/%E3%82%B8%E3%...
Karin
Pada 2 seri sebelumnya, saya selalu mengabaikan kenyataan bahwa usia Joshua baru mulai 13 dan 14 tahun ketika cerita bergulir. Perasaan yang disampaikan tidak pernah seperti layaknya remaja kebanyakan atau karena dia memang orang spesial? Tetap penggambaran jiwanya terlalu dewasa untuk usia segitu.

Namun diseri ini, saya menemukan karakter Joshua yang pas untuk usia remajanya. Akhirnya. Dan ceritanya semakin seru. Romantisme petualangan dengan peradaban kuno.

Jia Cheng
I feel this book attracts the reader by slowly describing the story, making the atmosphere feel tense. As this book is sort of a mystery story, the words used to describe actions and emotions of characters really gives me a clear picture of what's going on. There were even some parts of the story where I felt scared and worried for one of the main characters in the story. Overall, a nice book to read.
Annisa Purnomo
Mengikuti naluri. Josh banget ya kayaknya. Saya suka buku ini soalnya banyak cerita dia sama ixchel. Lucu aja si josh cemburu sama sepupunya sendiri. Tapi kayaknya durasi novel ini pendek ya. Gak kayak yang sebelumnya.
Wahyu Nurasman
kejutan diakhir yang sangat menegangkan. meskipun siapa Si A sudah aku perkirakan dari buku ke dua. mudah2an salah karena sampai akhir tak ada yang bisa memastikan siapa si A ini. :D
Ami Ridho utami
Satu buku ini isinya cuma nyelamatin ixchel yang diculik sekte hurracan. But oveeall, i love how Harris describe perjuangan Josh untuk menyelamatkan ixcel.
Selvi
Still too many Mystery in this book. The love affairs is understandable.. He's a teen after all...

And then, on to next book
Nana
Josh.. Josh.. masih aja naif. Ehehe.
Tapi petualangannya makin seru. Ga sabar buat mulai baca buku keempatnya besok di kantor.
Hobby

more about this book, check on here :
( still in progress )
Prashanti Deviani
Cool! Just cool! I am now reading Dark Parallel :D
Jordan
not as good as ice shock but still good
Tazkia Ahadiah
Tazkia Ahadiah marked it as to-read
Sep 20, 2014
Jon-ross
Jon-ross marked it as to-read
Sep 12, 2014
Guen
Guen marked it as to-read
Sep 06, 2014
« previous 1 3 4 5 6 7 8 9 17 18 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »
  • Hit Squad (The Medusa Project, #6)
  • Jacob's Ladder
  • Hunter x Hunter, Vol. 21 (Hunter x Hunter, #21)
  • Magi: The Labyrinth of Magic, Volume 4
  • Black Heart of Jamaica (Cat Royal, #5)
2967731
Author Bio:
M.G. Harris was born in Mexico City and raised in Manchester, England. She studied Biochemistry at St Catherine's College Oxford and stuck around for even more at St Cross College.

To this day she lives in Oxford. It's not an easy place to leave.

The first job M.G. Harris was ever aware of wanting to do, aged six, was to write children’s books. Then, aged eight and inspired by Doctor Who...more
More about M.G. Harris...
Invisible City (The Joshua Files, #1) Ice Shock (The Joshua Files, #2) Dark Parallel (The Joshua Files, #4) Apocalypse Moon (The Joshua Files, #5) The Descendant

Share This Book