A Perfect Scandal - Skandal yang Sempurna (Scandal, #2)
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating

A Perfect Scandal - Skandal yang Sempurna (Scandal #2)

3.46 of 5 stars 3.46  ·  rating details  ·  146 ratings  ·  29 reviews
Lady Isabel Cameron tak menginginkan pernikahan dan harta.


Impiannya adalah belajar seni lukis di Paris. Tetapi ayahnya mempertunangkan ia dengan seorang lord yang bila berjalan megal-megol, miskin, dan pendominasi yang selisih umurnya dua kali umur Isabel. Ketika cinta masa kecilnya Marcus Hawksley muncul kembali-tampan, lajang, dan diasingkan dari pergaulan sosial-Isabel...more
Paperback, 392 pages
Published September 19th 2011 by Elex Media Komputindo (first published September 30th 2006)
more details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about A Perfect Scandal - Skandal yang Sempurna, please sign up.

Be the first to ask a question about A Perfect Scandal - Skandal yang Sempurna

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-30 of 296)
filter  |  sort: default (?)  |  rating details
Yenny toh
akhirny kelar juga neh buku...alurny agak mirip ma amanda quick.berbau penyelidikan.isabel yg pengen keparis tapi tidak diperbolehkan ayhkan malah ditunangkan dgn seorang lord yg usiany lbh cocok utk jadi ayahny,mana punya kelainan diranjang..gosipny seh.isabel yg selalu mencari cara utk meloloskan diri yg jerat sang lord,eh...malah terjerat ma marcus.orang buangan dikalangan elit karena memasuki dunia dagang,main saham pula tuh..pengen deh main saham kayak marcu
isabel yg niatny menolong markus...more
Fanny Roswita Ria
Gw suka banget dengan karakter Isabel..mandiri, keras kepala, pekerja keras, ga patuh dengan perintah dan yang pasti care sama seseorang yang dicintainya.sedangkan Marcus adalah pria, seprti harlequin biasanya, tampan; kaya; gagah; kuat; misterius dan terbuang dari keluarganya karena masa lalu.

Dari awal gw baca novel ini lansung suka krn paparan bab I yang ditampilkan adalah kegigihan Isabel utk menolak pertunangan yang direncanakan ayahnya kepada seorang Lord tua, miskin namun memiliki gelar ke...more
Kathy Jund
Marcus Hawksley, the long estranged second son of the Earl of Ardmore, a self-made success as a stockbroker on the London Exchange with high disregard for the beau monde, while grudgingly attending a ball finds himself brazenly approached and propositioned by Lady Isabel Cameron, oldest daughter of of Earl of Malvern. Isabel in her own right has a strong character and her own opinion of the rules of the ton. She is determined that they will not apply to her as she wants to fulfill her dream of m...more
Kassie
This was really good!!!! I think this author will write another book based on Charlotte and Roman...will have to wait and see.....recommend this to my avid historical romance lover friends.
Red
3.4 stars.
----------------
Masa lalu yang buruk dan tidak dipercaya dan dikhianati oleh orang-orang di sekitarnya membuat anak kedua seorang earl, Marcus menjadi pribadi yang memandang rendah dirinya sendiri. Namun ia merupakan pria yang tetap memiliki harga diri dan tidak suka berutang. Karena itu, ia menikahi lady Isabel agar utang budinya terbayarkan. Walau kesepakatan awal mereka hanyalah pernikahan di atas kertas, namun dengan adanya ancaman atas nyawa Isabel, Marcus tak ingin wanita itu per...more
Mickey Flagg
Ms. Gabrielle sets her heroine on a gutsy path in this historical romance.
Sari
Sep 22, 2011 Sari rated it 4 of 5 stars
Recommends it for: fisdha
Bagus... Bagus... Bagus....
Angela Noviana
Dalam seri Scandal ini, Tina Gabrielle memasukkan unsur pembunuhan dalam karyanya. Kali ini temanya adalah lukisan.

Baik Marcus maupun Isabel sangat menyukai seni lukis. Sebenarnya Isabel dan Marcus ini adalah teman sejak kecil. Tapi, Marcus tuh kayak ditendang sama bapaknya karena dia dianggap anak kedua yang tak diharapkan. Parah emang bapaknya.

Gara-gara hal itu, Marcus bekerja sebagai pialang saham dimana sebenarnya dia dikenalkan di dunia ini oleh Blake (tokoh utama pria dalam cerita Lady of...more
Ozzy Ross
Aku suka tokoh - tokohnya Lady Isabel Cameron yang suka seni dan petualangan. Yang berusaha menghindari pernikahan dengan laki2 yang dijodohkan oleh ayahnya tapi terjebak pernikahan dengan Marcus Hawkeys. Markus Hawkeys juga mempunyai karakter yang kuat dengan aura misteri...(hehehehe.....Markus memang keren kok).

Sebenarnya Isabel hanya ingin membuat skandal agar Lord Walling calon suaminya menghentikan perjodohan mereka. Tapi saat Isabel mencoba menemui Marcus di rumah lelang ia malah terpaksa...more
Lord Rose
This book had some rather ridiculous writing. The dialogue was quite unnatural- one of the hero's first comments upon seeing the heroine for the first time since she was twelve was, "Not only have you grown into a beautiful woman with your raven hair and clear blue eyes, but an astute one as well." Presumably, she had raven hair and blue eyes at twelve, too, which makes the whole comment kind of ridiculous.) The descriptions were almost as bad. A particular gem: "His kiss was urgent and hungry a...more
Vina Raintree
A prefect scandal by tina gabriel,
Ceritanya menyegarkan bgt, dan bsa dibilang ini buku ke 2 sjak debutnya Tina Gabrielle- dalam alur cerita yg sdrhana ini diselipi humor2 yang kerent dn adegan cinta yg hot ((┌','┐) GuE kaget bgt, brhubung pnerbitx elex media komputindo, klo gni kualitas trjmahannya, brti (┌','┐) GuE hru beli true blood ny chaleine nya harris dunk) hehheehe

Oke, diawali dgan tugas beton yg memusingkan kepaala, n aku bernadzar utk baca novel dalam wktu shari, dan inilah nvel yg (┌...more
ies
Jun 25, 2012 ies rated it 3 of 5 stars
Shelves: romance
Aku beli ini dengan voucer dari Sae, jadi ini adalah hadian dari Sae *gumawo* XD

aku kasih ratting jauh lebih banyak ni harusnya dari buku 1 deh, lebih rasional tokoh2nya hahaha :P

Lady Isabel Cameron si Heroine, dia tipe wanita yg tidak mau menikah kalau hanya untuk status, dia punya cita2 belajar seni lukis cat air di Paris, dan mempunyai satu dua kekasih di kemudian hari, tapi menikah? tidak ada dalam kamusnya. (aku suka banget ni Heroine) tegas, dan mempunyai impian yang kuat, meski impiannya...more
Amber
I was torn as how to rate this one. I enjoyed the writing and story overall, but the facepalm moments were epic. The final declaration of love at the end was so overwrought I started giggling. A lot. While I was not surprised by the villain, his motive was...special. The idiocy of the hero just made me want to bang my head against a desk. HOWEVER, I think most fans of historical romances are used to these things, so if you like historicals you'll probably enjoy this story as much as I did. Oh, a...more
Brittany
I got this out of my library an realized I had already read it and never reviewed it! It is infact the first of Tina Gabrielle's stories I read. Isabel wants to be an artist and live in Paris with a family relation. However her father has other plans which include an old miserable man being her husband. However Isabel finds salvation in Marcus, a childhood acquaintance. Marcus needing Isabel's help to prove his innocents agrees to help her. They both don't realize until it's too late that they m...more
Highland-dreamer
I can't decide whether or not to give this book 2 or 3 stars. Some parts were good, some were not so good. I thought the ending could've been better, perhaps a few pages longer, or even an epilogue. The "mystery" was good, and did have me guessing, though towards the end I did figure it out. Usually the culprit is pretty easy to determine, so it was refreshing to actually have a well-written murder-mystery subplot. I would read another of her novels.
Maggi Hesseling
Art, intrigue, and love. I really love these two characters, and the way that they react to one another. The interwoven art is great too, especially how Isabel talks about watercolors. The one downside of this novel is the aimless running about looking for clues. I thought that could have been a little more structured, as the characters stumble on important information, but when they go looking, come up with nothing. Still a great little read.
Asrina Maharani
pertama kali baca terjemahan HR-nya elex media.
lumayan juga, bahasanya terjemahannya ngalir, ga kerasa dipaksain kecuali bagian kata "megal-megol" itu.
mungkin cuma belum nemu kata yang ;pas saja ;D
syukur cuma beberapa kali dipake di bab awal aja.
kalau berhasil bertahan membaca kata "megal-megol" itu kita bakal nemu cerita yang lucu dan enerjik.
seneng deh mood abis baca ini ga tau kenapa ;D
Santy
I love this story, love the romance, love the mystery, and love everything in it. (*^▽^*)
Jallioop
2/3 way thru. Prose is a bit over the top and stilted. H and H are too stupid when it comes to who the villain is. Needs a better editor, writer's word choices are sometimes odd and just a bit off.

finished. meh. passed the time, but stupid. won't go looking for her previous book.
Wiwi
fiuhh..akhirnya bisa kelar..gara2 urusan kantor mutasi, jd ga sempat baca..akhirnya g bs dpt feel nya dr novel ini..:(
dari segi cerita suka..tp ttp aja lady of scandal yg paling disuka.
Linda
Somehow I didn't quite get into this bk. Didn't feel any connection to the H/H at all. Hardly felt any build up to their romance. Quite a disappointment as I'd enjoyed the prev bk
Mimma Y
bagus bgt!
sempat nebak2 siapakah penjahatnya n sampe akhir ternyata...penjahatnya adalah :*jreng2*
ngak kepikiran sama sekali, nah yg kaya begini baru ceritanya seru
Diane K. Peterson
I liked this book. Interesting characters and unusual situation involving stock brokers.
Dahlina Citra
Taelah..cuman segitu doang scandalnya..? kirain bakal gimana-gimana gituh..hehe
Naiya Chininta
Set a trap, and slowly but sure, she became the trapped one *tsaahhh
Kartika Perina
Oct 17, 2011 Kartika Perina is currently reading it
masih bab 3 ni,,,,benar2 skandal lah....
Vina
Just Ok.
agak mirip dgn novel Amanda Quick.
« previous 1 3 4 5 6 7 8 9 10 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »
  • Secrets of a Duchess
  • Scandal of the Season (The Spinster Club, #4)
  • To Catch a Bride (Devil Riders, #3)
  • The Beautiful Stranger (Rogues of Regent Street, #3)
  • Her Only Desire (Spice Trilogy #1)
  • Cherished (Deveraux Trilogy, #3)
  • The Playboy Prince (Cordina #3)
  • Gifts of Love
  • Scandalous (Banning Sisters trilogy, #1)
  • Sword Art Online: Aria In the Starless Night (Sword Art Online, #1.5)
  • The Naked King (Naked Nobility, #7)
  • Meet Me at Midnight (With This Ring, #2)
  • Summer Breeze
  • How To Seduce A Sinner
  • Promise Me Forever (Lost Lords, #3)
  • Wicked Little Game (Series, #3)
  • A Dash of Scandal
Lady of Scandal (Scandal, #1) In the Barrister’s Chambers (Regency Barrister, #1) In the Barrister's Bed (Regency Barrister, #2)

Share This Book