Di Nagri Katumbiri
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating

Di Nagri Katumbiri

0.0 of 5 stars 0.00  ·  rating details  ·  0 ratings  ·  1 review
Kumpulan sajak jeung dangding
Paperback, 94 pages
Published February 2009 by Kiblat
more details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Di Nagri Katumbiri, please sign up.

Be the first to ask a question about Di Nagri Katumbiri

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-2 of 2)
filter  |  sort: default (?)  |  rating details
Thesunan
Jul 03, 2011 Thesunan is currently reading it
Hiji Lalaki di Makati

Hujan di langit manila
Didagoan salila-lila
come on, boy
Let’s enjoy

Di bar hiji hotél
Sagelas bir san miguél
Jeung nu ti tatadi montél
Ngajak ocon ngajak otél
Ngaléndéhan
Ngaléndotan
Ngaharéwos
i’m yours
Do what you want to do
Just do – do – do

Bari nyebutkeun tarip
Sakitu dollar sakali ngicip-ngicip

Méhméhan bedah bendungan
Kaolo kaangsonan
Nya ku nu geulis
Nya ku sétan nya ku iblis

Eusi dompet dina saku calana lévis
Moal teu sakali ledis
Batan duit dimonyah-monyah
Mending buru-buru nyingkah

so...more
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »

Share This Book