Goodreads helps you keep track of books you want to read.
Start by marking “Anarki di Kuala Lumpur” as Want to Read:
Anarki di Kuala Lumpur
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating
Open Preview

Anarki di Kuala Lumpur

3.05  ·  Rating Details  ·  55 Ratings  ·  13 Reviews
Ini kilasan cerita SYD JAMAL, punk rocker, wild man, frontman The Rats; kugiran garage punk yang semakin mahsyur, bergelumang dengan dadah, dan perempuan-perempuan liar, melanggar segala landasan moral, menerjah, meludah norma masyarakat, tapi sampai bila dia boleh teruskan?

Separa meditasi, separa raungan saikedelik, raw dan membakar, autentik dan tak berselindung. Inilah
...more
Published 2011 by Sang Freud Press

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Anarki di Kuala Lumpur, please sign up.

Be the first to ask a question about Anarki di Kuala Lumpur

This book is not yet featured on Listopia. Add this book to your favorite list »

Community Reviews

(showing 1-30 of 107)
filter  |  sort: default (?)  |  Rating Details
Ava Adorkable
I've read this book in 2011 (if I'm not mistaken) and after finishing it I instantly regret buying and reading it because it was such a waste of time and money. It's overrated and phony and pretentious and lacking substance. Let me quote this blogger (http://truleeunique.wordpress.com/) here.

"I think what I look for in books are the ones that provide me a gateway to look inside myself for the human in me, not constant lashings on judgmental freaks, with obscenity and profanity making up a large
...more
Abdul Hafidz
Oct 30, 2015 Abdul Hafidz rated it really liked it
fiksyen di aras jujur yang meletakkan buku ini dalam kelasnya yang tersendiri. apa yang aku suka tentang buku ini ialah keseluruhan bentuk persembahan syd jamal yang mendefinisikan penulis.
Ira Nadhirah
Dec 09, 2015 Ira Nadhirah rated it it was ok
maybe i just don't favour the fictional side of jayzuan. but still, bagaikan matahari tiba tiba bermain di kepala.
Sang
May 08, 2013 Sang rated it it was ok
Saya mencari sesuatu perkara teknikal yang spesifik di dalam buku ini, mujurlah terselit dua, tiga walaupun kurang perincian. Masih dengan trademark jayzuan, tak lengkap tulisannya tanpa kisah perempuan dan rock n roll. Sedikit kurang puas, mungkin terlalu nipis. Fiksyen yang sesuai mengisi masa-masa senggang, santai. Apa pun, 28 Hari Jurnal Rock n Roll lebih menarik.
An z.
Sep 25, 2013 An z. rated it did not like it
Terlalu plain. Boleh jadi juga sebab sebelum ni Jayzuan tulis travelogue (Rujuk : 28 Hari : Jurnal Rock n' Roll) dengan agak telus, novel pendek ni macam kurang 'kick'.
Plot nya mudah : Dadah - band indie baru nak up - perempuan - band berjaya - parti liar - kerasukan dadah - mati
Encik Psychopath
Nov 06, 2012 Encik Psychopath rated it really liked it
Sarat dengan punk, kegilaan, falsafah, deep thinking, rock & roll, anarki, buah dada, vagina, ganja, LSD dan parti liar.

Perlu sediakan jiwa yang bebas untuk menyelam ke dalam dunia punk yang terkandung dalam buku ini.
Sol
Mar 24, 2014 Sol rated it liked it
Shelves: done
Its about drug, sexuality, and a lifestyle of youth survives in a subculture called Punk. Mohd Jayzuan did his best to write this book by indirectly tell loud the moral value without conscious of readers.
Run Aziluz
Dec 31, 2012 Run Aziluz rated it really liked it
saya antara orang bertuah yang dapat kulit keras. saya masih ingat mak saya yang tolong pergi bank bayarkan.
boleh tahan best. dan sedikit sebanyak mengajar saya tentang benda jahat.
Ahmad Nizamuddin
Oct 28, 2015 Ahmad Nizamuddin rated it it was ok
Sebuah fiksyen rock n roll. Hmmpph...bukan selera aku. Walaupun dari penulis 28 Hari Jurnal Rock n Roll yang aku suka...mungkin sebab aku hanya suka buku bukan fiksyen.
broken button
Aug 02, 2012 broken button rated it liked it
Apa yang pasti, ustaz sekolah saya mesti akan marah kalau saya baca buku ni kat sekolah dulu.
Nadia A Jalal
Mar 31, 2012 Nadia A Jalal rated it it was ok
direct to the point. pembaca tak perlu banyak pikir bila nak hadap tulisan.
Rafiqah Rijal
Nov 13, 2013 Rafiqah Rijal rated it liked it
SILA LAH BACA!
SILA LAH, SILA!

itu sahaja mampu aku reviu. :)
Nazatul Lockman
Jul 19, 2011 Nazatul Lockman rated it liked it
Jayzuan, diantara penulis muda yang tulisannya menggoda aku.
Adam
Adam marked it as to-read
May 17, 2016
Mastura AR
Mastura AR rated it liked it
May 14, 2016
Anushaa Gopalan
Anushaa Gopalan marked it as to-read
May 08, 2016
Ahyie
Ahyie marked it as to-read
Mar 09, 2016
Saiful
Saiful marked it as to-read
Dec 12, 2015
Eddy
Eddy marked it as to-read
Nov 30, 2015
Tintabudi
Tintabudi marked it as to-read
Nov 04, 2015
Syed Shahrom Wafa
Syed Shahrom Wafa rated it liked it
Oct 31, 2015
Shah
Shah marked it as to-read
Oct 29, 2015
Najwa Z.
Najwa Z. marked it as to-read
Sep 07, 2015
Lara Hassan
Lara Hassan marked it as to-read
Jul 25, 2015
Kamal Hidayat
Kamal Hidayat rated it liked it
Jul 05, 2015
Noor Sharin
Noor Sharin marked it as to-read
Apr 07, 2015
Ummi Abibah
Ummi Abibah rated it liked it
Jan 13, 2015
« previous 1 3 4 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »

Share This Book