Pengejar Bintang
Enlarge cover
Rate this book
Clear rating

Pengejar Bintang

3.57 of 5 stars 3.57  ·  rating details  ·  42 ratings  ·  12 reviews
ni satu lagi buku sendiri gua..
150 pages
Published February 6th 2010 by Lu Punya Ass Publication
more details... edit details

Friend Reviews

To see what your friends thought of this book, please sign up.

Reader Q&A

To ask other readers questions about Pengejar Bintang, please sign up.

Be the first to ask a question about Pengejar Bintang

Community Reviews

(showing 1-30 of 89)
filter  |  sort: default (?)  |  rating details
Firdaus Abu Bakar
1. jalan cerita yang merewang dan tiada hala tujuan.

2. Cibs? Puks? Lanc? tulis penuh tak boleh ke?

3. Recycle Recycle Recycle.

4. sepatutnya tajuk "Pengejar Keuntungan"

Zetty
Banyak orang yg salah jalan merasa tenang kerana ramai teman yg juga sama2 salah. Beranilah menjadi yg benar walaupun terpaksa bersendirian. Untuk aku, I need an easy friend. I do with ear to lend. Tak! Tak apa. Biarkan aku sendiri. Lagi mudah. Tulislah apa yg mahu ditulis. Jadilah apa yg kita mahu jadi.Repetition yg cukup menjadi. Sally vs Nana. Luke vs Faris.
Saiful
Tak ubah macam baca buku 'Awek Chuck Taylor' tapi dalam versi yang berbeza. Boleh lar baca tapi tak sampai tangkap babak dan print screen watak cerita ni dalam otak. Biasa-biasa sahaja, tiada kelainan.
Nazrul Noorzan
Aku baca buku ni, aku terbayang yang aku tengah baca buku Awek Chuck Taylor dan Bayang. Aku mengharapkan kelainan dalam jalan cerita buku tapi, aku hampa.
Paypeepoo
I got this copy on my eldest brother's 28th birthday.

Serious kadang rasa sziko.

A light and enlightened reality.
Penawar
ini bukan nami.
jalan cerita caca merba but still ada bagusnya sedikit.
macam recycle AWC. macam.
kalau dikemaskan mungkin this story going to be boom.

berharap pada enam darjah.
tazabbbaarrr.
Khairul Hadi
Jujurnya, aku lebih suka buku ni dari Awek Chuck Taylor, walaupun seakan sama. Lagi satu, aku ingat aku sorang je suka jalan kaki dari KLCC pergi Pavilion harharhar
Dayah-sama
This review has been hidden because it contains spoilers. To view it, click here.
amnhkm
Entahla. Aku expect satu yang mampu membangkitkan semangat aku untuk membaca tapi menghampakan.
Inairus Ilmar
hidup Luke mungkin sm mcm hidup aku. aku rs sebak bc part ms nak g ambik borang kerja tu, sebab takde duit dan terpakse menapak jauh. believe me, i've ever faced that before.
Pie Mesnan
sebuah lagi karya Nami yang menarik dan sempoi. menggunakan konsep yang lebih kurang dgn buku2 Nami yang lain, tapi untuk Pengejar Bintang, idea dan falsafahnya tidaklah terlalu berat dan mudah dihadam. Kurt Cobain dan Nami berpisah tiada.
terbaik Nami...!!!
Nami namina
emo jiwa berkecamuk.
Qoe
Qoe marked it as to-read
Aug 16, 2014
Husnahemdan
Husnahemdan marked it as to-read
Jul 31, 2014
Muhammadma11
Muhammadma11 marked it as to-read
May 02, 2014
« previous 1 3 next »
There are no discussion topics on this book yet. Be the first to start one »
Awek Chuck Taylor Lelaki Eksistensial Rokok Nan Sebatang Bayang Bau Semangat Anak Muda

Share This Book