Aditya Hadi




Marina ...
4,424 books | 431 friends

Suzanne
2,234 books | 922 friends

Mia Pra...
1,005 books | 605 friends

A.O. Peart
1,781 books | 5,001 friends

Sadam F...
80 books | 86 friends

Fatiah ...
562 books | 49 friends

Vani
525 books | 13 friends

Raden B...
302 books | 234 friends

More friends…



Aditya Hadi

Goodreads Author


Twitter

Member Since
October 2010

URL


Aditya Hadi hasn't written any blog posts yet.

Average rating: 3.97 · 120 ratings · 37 reviews · 2 distinct works · Similar authors
The Red Pyramid (Kane Chron...

by
4.06 avg rating — 222,429 ratings — published 2010 — 76 editions
Rate this book
Clear rating
The Qur'an A Biography

by
3.21 avg rating — 149 ratings — published 2006 — 16 editions
Rate this book
Clear rating

* Note: these are all the books on Goodreads for this author. To add more, click here.

Upcoming Events

No scheduled events. Add an event.

Rogue Lawyer
Aditya Hadi is currently reading
by John Grisham (Goodreads Author)
bookshelves: currently-reading
Rate this book
Clear rating

 
No Ordinary Disru...
Rate this book
Clear rating

 
And Never Let Her...
Rate this book
Clear rating

 

Aditya's Recent Updates

Aditya Hadi is now friends with Pooja Munshi
54230834
Aditya Hadi rated a book really liked it
Originals by Adam M. Grant
Rate this book
Clear rating
Aditya Hadi is now following
6583155
Aditya Hadi rated a book it was amazing
Sprint by Jake Knapp
Rate this book
Clear rating
Sprint adalah sebuah mekanisme untuk menguji ide-ide baru yang dikembangkan oleh Jake Knapp di Google Ventures. Seperti namanya, Sprint bisa memungkinkan kita untuk membuat sebuah inovasi, sekaligus melakukan tes apakah inovasi tersebut bisa berhasil ...more
Aditya Hadi rated a book liked it
Disrupted by Dan Lyons
Rate this book
Clear rating
Disclaimer : Saya bekerja di sebuah startup, namun saya berusaha untuk tetap objektif menilai buku ini.

Dan Lyons, seorang jurnalis senior di usia 50an tahun, terpaksa harus hijrah dari dunia jurnalisme untuk masuk ke dalam sebuah startup bernama HubS
...more
Aditya Hadi is currently reading
Disrupted by Dan Lyons
Rate this book
Clear rating
Aditya Hadi rated a book it was amazing
Smarter Faster Better by Charles Duhigg
Rate this book
Clear rating
Seperti yang bisa kalian lihat di judulnya, buku ini berbicara tentang bagaimana kita bisa berpikir dengan lebih pintar, lebih cepat, dan lebih baik. Menurut sang penulis, banyak dari kita yang sebenarnya mampu untuk menghasilkan keputusan atau ide k ...more
Aditya Hadi rated a book it was amazing
Smartcuts by Shane Snow
Rate this book
Clear rating
Smartcuts adalah sebuah hasil observasi yang dilakukan oleh Shane Snow, seorang jurnalis yang telah menulis di Wired dan Fast Company, tentang bagaimana orang-orang sukses meraih kesuksesannya dengan cepat.

Dalam buku ini, Snow menjelaskan kalau kita
...more
More of Aditya's books…
“Nahkoda yang tangguh itu tidak lahir di laut yang tenang, tapi lahir di laut yang penuh dengan ombak dan badai.”
Aditya Hadi

“A man who don't know history, he don't know anything.”
Edward Johnston

“All of the great empires of the future will be empires of the mind.”
Winston S. Churchill

“Once you've got a task to do, it's better to do it than live with the fear of it.”
Joe Abercrombie, The Blade Itself

“Ending a novel is almost like putting a child to sleep—it can't be done abruptly.”
Colm Tóibín

“where oil flamed in a low, burnished container, and illumination fell on tumbled pillows, and the carved marble base of the bed. ‘I miss you,’ said Laurent. ‘I miss our conversations.”
C.S. Pacat, Kings Rising

345 Goodreads Indonesia — 17408 members — last activity 12 hours, 19 min ago
Goodreads Indonesia dibentuk tanggal 7 Juni 2007 oleh Femmy Syahrani dan ditujukan untuk para pembaca buku berbahasa Indonesia yang ingin mendiskusika ...more
12544 The Life of a Book Addict — 11906 members — last activity 1 hour, 0 min ago
Do you read more than one book at a time? Do you have stacks of books to be read on your table? Keep buying more books when you have books you haven't ...more
35981 Dark Erotica — 3177 members — last activity 1 hour, 25 min ago
Welcome to Dark Erotica. A place to share your love of dark reads in a safe and welcoming environment. After Dark Lounge Chat, Reviews and Recommendat ...more
19126 The Mystery, Crime, and Thriller Group — 14075 members — last activity 16 minutes ago
Jul 2016/ Aug 2016 Group Reads - The Killing by David Hewson and Nemesis by Agatha Christie _ _ _ _ _ “It was a dark and stormy night. Lightning flash ...more
289 Victorians! — 3049 members — last activity 16 minutes ago
Some of the best books in the world were written and published in Great Britain between 1837 and 1901. What's not to love? Dickens, the Brontes, Colli ...more
970 Boxall's 1001 Books You Must Read Before You Die — 14939 members — last activity 17 minutes ago
For those attempting the crazy feat of reading all 1001 books! For discerning bibliophiles and readers who enjoy unforgettable classic literature, 100 ...more
12880 Romance Readers Reading Challenges — 10025 members — last activity 7 minutes ago
If you love to read romance novels, or just read, and you like reading challenges, come and join this group. If you look at your TBR list and don't kn ...more
39438 Q&A with James Patterson — 777 members — last activity May 08, 2016 05:47PM
Join best-selling author James Patterson as he discusses the latest in his popular Alex Cross series Cross Fire. This group will be active November 15 ...more
61741 The Serapium (Official Goodreads Forum Buku Kaskus) — 225 members — last activity Mar 07, 2016 05:22PM
Grup ini adalah grup (Un)Official dari forum buku kaskus, (for further information click: http://adf.ly/4iK3E )
37322 Indonesians Who Love English Books — 2301 members — last activity 8 hours, 36 min ago
This group is created for Indonesians who love to read English books. Anyone is welcomed here. Books to be discussed are English books that can be fou ...more
More of Aditya’s groups…
Comments (showing 1-34 of 34)    post a comment »
dateDown arrow    newest »

message 1: by nadia

nadia hai Kutu :) saya panggil kamu apa disini..? :)

waaa! udah baca Lolita!! pengen bacaa


message 2: by Joyzi

Joyzi Thanks for the add ^^


message 3: by Jimmy

Jimmy Terima kasih utk uluran tangannya.
Salam kenal ya, Aditya.. :)

*jabat tangan virtual*


message 4: by Indah (last edited Apr 14, 2011 09:33AM)

Indah Hai Adit (can I call you Adit?)!! Thx for adding me yaa! :-D


message 5: by Fitri

Fitri Andriani thanks dah di add ya... ^^


message 6: by Hilmy

Hilmy Nugraha terimakasih sudah menjadi teman,
salam buku,
hilmy


message 7: by Fajar

Fajar Hahaha, iya ya banyak yg sama, makanya tuh rak to-read cepetan dilunasin bacanya


message 8: by Fajar

Fajar Gw ga punya si Arturo Perez-Reverte, baca aja ga pernah

Ah gw bingung soal grup2an, terserah lo aja di mana, dimanapun gw menclok di sana deh


message 9: by Refah

Refah Ketemu lagi deh :p


message 10: by Azia

Azia Holaaa Adit ^^

trnyata kita blm temenan di goodreads,xixi


message 11: by Azia

Azia sorry,,FB nya blum log in dr kmrn,hehehe *lgsg meluncur ke tkp* :)


message 12: by Azia

Azia dit,tau ga,,inget ga anak kaskus yg lo bilang masih SMP..dia temen sekolah adek gw,hahaha


message 13: by me.lita

me.lita hai Adit.. salam kenal yaaa :)
kemarin terima kasih udah bantuin bikin ring jawara :D


message 14: by me.lita

me.lita Aditya wrote: "Lita ... Hee, akhirnya ada yg ampe tepar g di dalem ring? Hee"

sayangnya gak ada yang tepar kemaren,, malah tadinya khawatir gak ada yang mau masuk ring gara-gara tempatnya panas..hehehe :P


message 15: by miaaa

miaaa *celingak celinguk*
*ngacir*


message 16: by Rina

Rina Kartika Sama2 adit...salam kenal juga dari Jogja...
Hehehe...lebih tepatnya FKG(kedokteran gigi)...
Keren?..klo stres tinggi itu disebut keren...saya milih yang gak keren aja...:D


message 17: by Dini

Dini Hei Aditya, makasih udah diapprove. Senang dapat teman baru. Btw ternyata seumur ma adekku, hihi.

Salam buku. Kalau ada info diskon, mau dong bagi2, hehe :DD


message 18: by Rina

Rina Kartika Ammiiinn...

Saya di FKG UMY...Klo km?kuliah dmn?

Wah,mau k jogja ya?dalam rangka apa?rencana mo kmana aja?nti klo butuh rekomendasi tempat yg oke,saya siap ngasih info...:D


message 19: by Dini

Dini Add facebuk? gatau deh lupa saya. kayanya belum deh dit. Yang ada komen di Group GRI kalii.. xD

Pengen jadi koordinator klub buku juga, sayangnya gadateng pas rapat :(

Selamat bertuugas ya dit :))


message 20: by Rina

Rina Kartika Saya yang add facebook..temen nya fiya...wait,jangan2 pas k UMY juga maksudnya ketemu kak fira?

Saya asli jepara(klo berminat ke karimun jawa jg mampir aja ke rumah saya)....

Udah pernah ke mana aja klo di jogja?


message 21: by Dini

Dini Klub buku di Detos? suka ikut kok. deket sihh dr rumah. hehe. Kan memang suka diannounce di FB kan kalo ada acara?


Muhammad Irfan eh ini author ya ? :hammers


message 23: by Rina

Rina Kartika Adit jadi ke jogja hari ini?


message 24: by nawir

nawir nawir Dit,gw baru nonton Game Of Thrones.ceritanya seru juga ternyata ya..complicated banget hubungan antar tokohnya


message 25: by nawir

nawir nawir bisa diatur.kebetulan server tempat serialnya udah idup lagi jadi gw nonton dah.itu novelnya belum kelar ya?gw pengen baca tapi ga kuat baca ebook :(


message 26: by nawir

nawir nawir dit,udah pernah beli buku di bukabuku.com gak?


message 27: by Aditya

Aditya Hadi nawir wrote: "dit,udah pernah beli buku di bukabuku.com gak?"

Blom pernah wir ... Tp tmen2 gw kayaknya pernah


Book Club Reading List Here are some affordable marketing tools for authors to increase their books' visibility on the Internet. Each service costs only $39.95.

Press Releases HQ - Send a custom release to 3,000+ media outlets. Include links back to you book, improving your book's SEO!
Cheap eBooks - $0.99 or Less - 1) Add your book to this highly ranked website, and 2) a press release is sent out announcing your book's addition ... includes links back to you book.
Book Club Reading List - 1) Add your book to this highly ranked website, 2) your book is added to the quarterly newsletter sent to book clubs, and 3) a press release is sent out announcing your book's addition ... includes links back to you book.


message 29: by Sartika

Sartika Hi Aditya, salamkenal. Senang punya teman baru yang cinta baca di Tanah air :)


Fairynee terima kasih sudah diapprove. salam kenal.


message 31: by Rina

Rina Kartika Hey,,Adityaa..salam kenal yaa...hihihih :*


Nissa Tanura makasih udah di-add.. salam kenal :)


message 33: by Lili

Lili Pribadi makasih udah di-add.. mas Adityaaa, salam kenal :)


message 34: by Alfa

Alfa terima kasih sudah diapprove. salam kenal mas Aditya.:)


back to top