Ben Blushi

Ben Blushi


Born
in Tiranë, Albania
January 01, 1969

Genre


Ben Blushi is an Albanian politician,journalist and writer. He is deputy of Socialist Party of Albania. He worked as a journalist at "Koha Jonë" and Deutsche Welle Independent and "Fondacioni Soros"

Average rating: 4.05 · 368 ratings · 8 reviews · 7 distinct works · Similar authors
Të jetosh në ishull

4.17 avg rating — 150 ratings — published 2008 — 5 editions
Rate this book
Clear rating
Shqipëria

4.11 avg rating — 73 ratings — published 2011
Rate this book
Clear rating
Otello, Arapi i Vlores

3.76 avg rating — 74 ratings — published 2009
Rate this book
Clear rating
Hëna e Shqipërisë

3.86 avg rating — 36 ratings — published 2014
Rate this book
Clear rating
Kandidati

4.23 avg rating — 30 ratings
Rate this book
Clear rating
Leter nje Socialisti

4.33 avg rating — 3 ratings
Rate this book
Clear rating
Heena E Shqipeerisee

0.00 avg rating — 0 ratings
Rate this book
Clear rating
More books by Ben Blushi…

Upcoming Events

No scheduled events. Add an event.

“Popujt kane qejf te genjehen sepse, kjo ua ben jeten me te lehte dhe mendimet me te shkurtra. Kjo quhet psikoza e vetemashtrimit.”
Ben Blushi, Kandidati

“Mekati ne shoqerine tone eshte nje menyre jetese dhe aspak nje ves, prandaj nuk duhet luftuar, por duhet kuruar qe te mos behet agresiv.”
Ben Blushi

“Zoti na ka detyruar të besojmë se njerëzit nuk kanë pse ta zëvendësojnë Zotin.”
Ben Blushi, Shqipëria
tags: shqip, zotiIs this you? Let us know. If not, help out and invite Ben to Goodreads.